sábado, 1 de septiembre de 2012

Medi Ambient premia als millors usuaris de la Deixalleria Municipal i el Punt Verd





06/06/2012
Coincidint amb la celebració del Dia mundial del medi ambient, ahir dimarts, 5 de juny, es va fer el lliurament de premis als millors usuaris durant el 2011 de la Deixalleria Municipal de Castellbisbal i el Punt Verd. En la categoria de particulars, van ser premiats el fill de Mercedes Montalbán, Anna Tuset i Carlos Salvador. Pel que fa al petit industrial, van rebre el reconeixement les empreses Stil Interior, Alumeli i Tridagna S.L., i en l’apartat de petit comercial, els guardonats van ser Tot Fruits, la Ferreteria Drogueria Roure-Juni i Inforsoft. Finalment, com a millors usuaris del Punt Verd durant el 2011 van ser premiats Jaume Olivella, Rosa Sardà i José Granados.  
 
Cadascun dels guardonats va rebre, com a obsequi, un petit lot amb un llibre, diverses publicacions ambientals, un kit de mecanismes per a l’estalvi d’aigua a les llars i una planta. Durant l’acte, que va tenir lloc al Punt Verd, el regidor de Medi Ambient, Alberto Matallanas, va felicitar tots els guanyadors i els va encoratjar que seguissin fent ús del servei de la Deixalleria Municipal i el Punt Verd, garantint així una correcta separació i posterior gestió dels residus.
 
La celebració va concloure amb un petit refrigeri per a totes les persones assistents, moltes de les quals havien participat en un taller de manualitats i joieria amb càpsules de cafè que la Regidoria de Medi Ambient havia organitzat com a activitat prèvia a l’acte de lliurament de premis.
 
Una trentena de persones van participar en aquest taller, superant les expectatives dels organitzadors ja que la seu del Punt Verd es va quedar petita per acollir tanta gent. A més d’aprendre a reutilitzar les càpsules monodosi de cafè per fer treballs de manualitats i algunes joies, com ara arracades, collarets o polseres; el taller també va servir per conscienciar la població sobre els impactes ambientals que tenen aquest tipus de productes d’un sol ús i la dificultat per al seu reciclatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario